Barion Pixel

Az életem már sosem lesz ugyanaz…

By Leave a comment
sikergondolkodás

2 hete értem haza Londonból, Tony Robbins: Ébreszd fel a belső erőd szemináriumáról. Adtam magamnak 2 hetet, hogy leülepedjenek az élmények, és ha még mindig tart a lendület, akkor akartam írni. Jelentem, a lendület nemhogy tart, hanem fokozódik. Olyan, mint egy hosszú hatású antibiotikum. Napról napra jobban, energikusabban, lendületesebben, örömtelibben élem az életem. Ha egy mondatban akarom kifejezni: Life will never be the same again…

Nem tudod még, ki az a Tony Robbins? A világ első számú motivációs és stratégiai döntés segítő coach-a, akinél egy coaching 1 millió USD, és 24 hónapos a várólistája…TR_1

 

Képzelj el több, mint 50 óra elmerülést a coaching-ban, ahol puszta adrenalinnal működsz, alig eszel, alig alszol, szünet szinte nincs, pisilni is futva mész (visszafelé is, nehogy lemaradj valamiről), zene és ünneplés, mély meditációk, találkozol a legmélyebb félelmeiddel, amik teljes valójukban megmutatkoznak, és átéled őket, majd kineveted ezeket és lecseréled az igazságra. Ami mindig is benned volt. Átsétálsz egy szőnyegnyi izzó parázson, és megérzed a valódi erőd.

firewalk

 

 

 

Képzeld el az erejét egy olyan vérbeli coach-nak, akinek a személyisége a rocksztár és az empatikus vezető között van, aki elindít téged a valódi lehetőségeid felé való utazáson. Ha le akarom írni őt, mint coach, a karizmatikus egy nagyon gyenge kifejezésnek tűnik. Az a szenvedély, ami áthatja, átalakítja az elképzeléseidet a várható jövődről, és a lehetőségeidről. Kihozza belőled azt, amiről még álmaidban sem remélted, hogy elérhető számodra. Feltöltődsz erővel, reménnyel, önbizalmad az egekben és és megmutatja neked azokat a képességeidet, amivel megteremtheted a saját kimagasló életedet. És fennhangon kiáltva éled meg: igen, vállalom a sorsom, és kihozom magamból a maximumot, az elképzelhető legjobb életem akarom élni!

firewalk2

És mindebben 8000 ember a társad, aki csillogó szemmel, szívből ölel meg, és kiálltja veled együtt, kihozom magamból a maximumot, a lehető legjobbat! Mert az élet akkor ér valamit, ha teljes lendülettel éljük! Szenvedéllyel, szerelemmel, jókedvvel és lendülettel! És közben megosztják veled a legmélyebb félelmeiket, a sérülékenységüket, és veled együtt nevetik ki a fantomjaikat. Felesküdtünk rá, hogy nem leszünk robotok, médiának kiszolgáltatott bábuk, és mesterei leszünk az életünknek, másokat is támogatva ebben.

Közben nagyon praktikus eszközöket tanulsz, kitűzöd a céljaidat az egészség, család, karrier, pénzügyek területén.Az életed minden területén felemeli a minőségi elvárásaidat magaddal szemben. És mire vége a programnak, vasárnap este 9-kor, készen is állsz rá. Persze az igazi munka itt kezdődik igazán, hiszen ezt a lángot már magadnak kell táplálnod. Légzőgyakorlatok, testmozgás, diéta, tervkövetés. De ez egyáltalán nem feladat, sőt! Öröm, büszkeség, kényeztetés, ünnep!

Köszönöm Tony Robbins-nak és tűzön járó társaimnak a támogatást. Az életem már soha többé nem lesz ugyanaz.

IMG_1286

És azt a fáklyát (mit fáklya, máglya  :lol: ) szeretném tovább adni, szeretném bevilágítani ezrek és ezrek életét. Szeretném megmutatni neked, hogy mennyire különleges vagy. Hogy ha kinézel a félelmeid, a média butítása és a kifogásaid mögül, akkor neked is részed lehet egy egyedülállóan csodálatos életben.

 

Szeretném, ha nem ciki lenne, ha dúdolok az utcán, vagy énekelek a biciklin, hanem gyakori tapasztalat másoktól is! Szeretném, ha egészséges testben, szenvedélyes, hosszú távú párkapcsolatban, a terveiket megvalósító és az álmaikat élő emberek vennének körül. Ennek dedikáltam az elmúlt 17 évben is az életem, és most még egy nagy adag lendületet és tudást kaptam hozzá.

2 hét után is csak fekszem az ágyban este, próbálok aludni, de nehéz, mert zsibong az energia és az öröm az ereimben. Ha szeretnél te is részese lenni, gyere és csatlakozz a közösségembe!

 

Sikerterv tréning április 30-án, csak 4 hely van már! http://sikergondolkodas.hu/sikerterv-trening/

Zárt FB csoport: https://www.facebook.com/groups/943899905677445/

Inspiráló weboldal:https://www.facebook.com/TimeaTheta/

Semmi sem tesz boldogabbá, mintha téged boldogabbá tehetlek!

Szeretettel, Timi

 

 

Tagged under:

Leave a Reply