Barion Pixel

A stresszmentes utolsó negyedévhez…

By

Rajtad is átfutott egy remegésnyi pánik az „OKTÓBER 1-van, induljon az utolsó negyedévi hajtás“ posztoktól?

Ezt szeretni fogod…

Na akkor vegyünk egy mély levegőt.

Tegnap a napsütésben, a kávézó teraszán még éreztem a nap melegét, és hazudhattam magamnak arról, hogy majdnem nyár van…

De a mai borús reggel a csípős hidegével megmutatta: itt a sütőtök ízű, forralt bor illatú, na-akkor-húzzunk-bele hangulatú utolsó negyedév.

A hidegben összehúzott kabát bár kellemetlen, az arcomon a pirosság lelkesítő. Ilyenkor jöhet a tervek átnézése.

DE NEM ÉSZ NÉLKÜL, és főleg nem BŰNTUDATTAL!

Ehhez szeretnék neked 5 jó tanácsot adni, mielőtt fejetlenül, mérgezett egér-szerű pánikban próbálnál mindent egyszerre behozni.

  1.  Ott tartasz, ahol tartasz. Felesleges azon bánkódni, miért ettél sok lángost, fagyit a nyáron, miért nem meditáltál többet, miért nem írtál több bejegyzést. Felejtsd el az önbántást, ne ebből nyerj motivációt! Egy nagy levegővel engedd el a múltat és fókuszálj a jelenre: mi az, amit ma, mától megtehetek, ha mást szeretnék látni Szilveszterkor!
  2. Ne akard az egész évet most behozni. Tűzz ki reális, de motiváló célt! Ne legyen nagyon könnyű elérni, de azért ne halj bele!
  3. Már most kezdd el vizualizálni a sikert! Lásd magad, amint év végén büszkén ünnepled magad, lásd magad karcsúbban, nyugodtabban, gazdagabban, a célodnak megfelelően. Lásd amint elérted a célt!
  4. . Ez egy furcsa tanács lesz: már most ünnepeld meg a sikered! Főzz egy remek vacsit, menj étterembe, táncolj a lakás közepén, bonts pezsgőt, mintha MÁR ELÉRTED VOLNA! Előünneplés, teljes átéléssel, és motiváltan fogsz tenni a célodért!
  5. Változtass. Ha ugyan azt teszed, amit eddig, ugyan azt fogod kapni eredményül, mint eddig. Ha változást akarsz látni, ahhoz változtatnod kell! Mi lehet az az apró, akár 5-10 perces szokás, amit ha beépítesz az életedbe, másképp alakul az év vége, mint a jelen állapot?

Tudom, hogy egyedül mindez sokszor nehéz. Mindez könnyebben megy majd a segítségemmel.

Szereted a tudásban bővelkedő írásaim és élvezted már a meditációim hatását.

Mire vársz még? Ne küzdj! Fogd meg a kezem, engedd, hogy könnyebb legyen!

Ha a  karcsúbb alakért, a bűntudatmentes evésért tennél, kattints ide: Szeretem a testem!

Ha szeretnél egy markáns, vonzó célt kijelölni és elérni: Élj mielőtt meghalsz! tréning

Ha pedig a könnyed teremtés útját akarod járni: Ütős hármas tréning! Kattints ide: (manifesztáció, stresszkezelés, időgazdálkodás)

Tagged under: