Barion Pixel

A céljaid elérésének receptje, erőlködés nélkül – Célkitűzés Timi-módra

By
Élj mielőtt meghalsz

„Fogalmam sincs, hogyan érjem el a célom.”

„Nem látom az utat, mégis merre induljak?”

„Hogyan tudnám megteremteni a vágyam, ha egyszerűen nem jönnek a lehetőségek?”

 

Te hányszor rágódsz ezen? Hányszor ismételgeted magadban ezeket a mondatokat újra és újra? Mit érzel olyankor: rettenetet vagy kiábrándultságot? Könnyedséget és várakozást biztosan nem, pedig akár azt is érezhetnéd. Csak az „erre vágyom, ezt szeretném, de nem látom, hogyan tudnám megteremteni” probléma elveszi minden erődet és figyelmedet.

Ezért fog teljesen letaglózni az, amit most olvasol majd. Világmegváltó felismerés lesz, ugyanakkor meg fogsz könnyebbülni. Ez jól hangzik, nem igaz? Tehát:

 

nem kell látnod a hogyant!

 

Célkitűzés Timi-módra

 

Az első dolgod: építsd fel magadban – hihetetlenül erősen –, mire vágysz, mit szeretnél. Legyen megkérdőjelezhetetlen. Ha ez sikerült, akkor hangolódj bele önmagadba, és kérdezd meg: mit tehetnék MOST? Mi az, ami a céljaim felé visz? Majd válassz egy önmagadhoz illő cselekedetet.

 

A teremtés nem az előre leírt, kőbevésett tervekről szól.

 

Sokkal inkább arról: meg mered-e engedni magadnak, hogy azt az élete éld, amit szeretnél. El mered-e hinni, hogy ez Neked jár?

Ha belehangolódsz, és megengeded magadnak, akkor onnantól már tudni fogod, mit kell tenned. Min kell dolgoznod. Tehát, ez nem fordítva működik. Nem úgy, ahogy eddig tetted! Hogy egyre többet dolgozol, és aztán majd megérdemled a vágyott életet. Nem!

Először el kell hinned, el kell fogadnod, be kell engedned a vágyott életet, a cselekvés csak utána jön. Ha felállítod a szándékodat, rövid időn belül meg fognak érkezni hozzá a válaszok – anélkül, hogy sokat kelljen rajta dolgoznod.

 

A hogyan csapdája a célkitűzésben

 

És ez még nem minden! Ugyanis a hogyan nagyon sokszor nem is a te dolgod! Mert egyszerűen csak összeáll abban a pillanatban, amikor érzelmileg el tudtál köteleződni amellett, amire vágysz. Amíg nincs meg az érzelmi elköteleződés, a teljes bizonyosság, az „ezt akarom és ez rendben van” érzés, addig nehéz a teremtés.

Addig fáradságos.

Megerőltető.

Ám onnantól kezdve, hogy az érzelmi elköteleződés megvan, már menni fog. Ne alkudj meg a helyzettel! Döntsd el visszavonhatatlanul, mit szeretnél.

Már elérhető az Élj, mielőtt meghalsz célelérő kurzus, ahol meg fogod tanulni, hogyan álmodj. Ráadásul a megvalósításhoz is rengeteg apró trükköt fogok neked adni.

Várlak szeretettel, mert fontos, hogy élj, mielőtt meghalsz.