Barion Pixel

Miért éred be kevesebbel? [Ajándék önszeretet videóval]

By
önszeretet

Miért éred be kevesebbel, mint amiről tudod, hogy járna?

Miért éred be kevesebbel, miközben a szíved, a lelked másra vágyik?

 

Mondd, te meg tudod válaszolni ezeket a kérdéseket? Meg tudod mondani, miért éred be kevesebbel? Hadd mondjak neked valami rendkívül tanulságosat. Nem szabad benne maradni lélekölő helyzetekben, mert tényleg megölik a lelket. Ez egyetlen dolgon múlik.

Elhiszed magadról, hogy többre vagy érdemes?

Elismered a saját értékeidet?

Tudom, milyen ez. Ketten dumálnak a fejedben. Az egyik azt mondja, hogy „de ez biztonságos”. A másik meg azt mondja, hogy „hagyd már ezt az egészet! Hát húzz már el innen. Mit csinálnak ezek veled?” És föl vagy háborodva. És azért tud ez a kettő egymás ellen dumálni, mert belül nem elég erős az önértékelésed és az önszereteted, hogy azt mondd: EZ NEKEM NEM KELL. Ismerem az értékeimet, ismerem az erényeimet, ismerem, hogy mit tudok, és tessék ezt megbecsülni. Ha nem, akkor megyek tovább.

 

önszeretet

Az önszeretet és a kapcsolatok

 

Úristen, hány nőt látok, aki benne marad egy olyan kapcsolatban, ami nem méltó hozzá. Régen velem is előfordult. Nem azt kaptam, amire szükségem volt. Nem úgy kezeltek, ahogyan én szerettem volna. Kedves voltam, rendes voltam, közben pedig lenyeltem ezt az érzést.

És ezt annyi nőnél látom! Nem tudják kimondani: én ettől sokkal jobb vagyok. Ettől jobbat érdemlek. Nem ezt a bánásmódot érdemlem. Azt szeretném, hogy tisztelettel bánjál velem, és nem pedig azt, hogy csak a te igényeidről szóljon ez a kapcsolat.

Sőt, ezt már az elején el tudjuk rontani!

Igaz, hogy a pasi nem úgy viselkedik, ahogy mi szeretnénk, de hát cukik maradunk, meg kedvesek maradunk, meg elnézők maradunk, nehogy elmulasszuk ezt a kapcsolati lehetőséget. És ez a legnagyobb csapda. Ugyanis: mire tanítod a másikat a viselkedéseddel?

Arra, hogy veled ezt meg lehet csinálni.

És miért bánjon veled másképp, ha te ezt is elviseled? Max nagyon cukin jelzed, hogy: ez nem annyira jó nekem, de hát végülis mindegy. Nem akarok ám én tolakodó lenni. Hú, nagyon félünk mi, erős nők attól, hogy követelőzők leszünk. Ezért inkább visszafogjuk magunkat, és mosolygunk azon, ami nem tetszik. Na ezt fejezd be!

Igenis értékeld magadat!

Lásd meg magadban az istennőt, és várd el, hogy így kezeljenek!

És persze te is kezeld istenként a másikat!

Mert ez nemcsak arról szól, hogy: én! Tessék engem körülrajongani. Örülj, hogy itt lehetsz az aurámban. Hanem arról, hogy igenis te is kezeld királyként, és ismerd el.

 

önszeretet

 

Mik az önszeretet-sztenderdjeid?

 

Teljesen mindegy, hogy egy szerelmi, baráti vagy munkahelyi kapcsolatról beszélünk. Mindennek az a kulcsa, hogy értékeld saját magadat. Hogy meg tudd fogalmazni magadnak a sztenderdjeidet. Azokat a dolgokat, amelyeket érdemelsz.

Én azt akarom, hogy így bánjanak velem.

Én ennyi fizetést akarok kapni.

Én ilyen bánásmódot akarok kapni.

Én azt akarom, hogy így beszéljenek velem.

És ha nem így beszélnek veled, hanem úgy, mint egy kutyával, akkor az nem a te helyed. Húzd ki magadat, emeld fel a fejedet, és mondd azt, hogy: bocs, de ezt így velem nem lehet!

És tudom, hogy ehhez bátorság, egy kis magabiztosság, de leginkább önértékelés kell. Na, meg persze, hogy a sztenderdjeiddel tisztában legyél.

Ne érd be kevesebbel, mint amire érdemes vagy. Legyél magabiztos, ismerd az értékeidet. Ismerd azt, hogy mi fér bele neked, mi nem, és állj ki érte!

Tudod, mi lehet a segítségedre? Az Önszeretet és önelfogadás tréningem. Amennyiben szeretnéd megismerni a módszereimet, kattints a linkre , mert most egyórás tréningvideót adok ajándékba.

Ez az ajánlat csak 2019. február 10-ig érvényes. Cselekedj most!

Kérem az egyórás ajándék videót!