Barion Pixel

Referenciák

A SikerGondolkodás Team programja után az addig alacsony költségvetésű projekteket elnyerő egyéni vállalkozó egy 6 hét alatt 4.000 EUR-t hozó, kényelmes munkát nyert el.

A gyér látogatottságú jógaközpontban a fennállásuk alatti legnagyobb létszám kétszeresét érték el.

Az az ingatlanos, aki eddig fél év alatt adott el 1 házat, a programot követő 2 hónap alatt 4 házat adott el.

Régóta ismerem Timit. Nagyon lelkiismeretes, hiteles, melegszívű, a munkáját hittel végző, inspiráló személyiségnek tartom. Nem volt kérdés hát, ha szeretnék tanulni, hozzá fordulok. És csodák csodája, azt kaptam, amit vártam! Sőt, még azon is túl… :)
És hogy konkrétabb is legyek, szeretnék elmesélni egy esetet, ami közvetlenül a tanfolyam után történt: Tréninget tartottam, és gondoltam kipróbálom az új „tudásszőttest”.
Ami engem is meglepett, hogy egész nap sikerült ebben a megtanult állapotban maradnom, és ez a csoport működésére is kihatott. Nem csak én tudtam velük „kés a vajban” módon dolgozni, hanem ők is egymással. Mindhárom napon fantasztikus felismerések, önreflexiók, megértések, elhatározások születtek, mindezt a legnagyobb egymásra figyeléssel, türelemmel …
A tréning végén pedig –mikor már indulhattak volna haza- csak ültek a teremben, néhányuknak könnyes volt a szeme, és nem akartak elindulni. Azt mondták, valami egészen más volt, mint a korábbi tréningeken, és nem esik jól hazamenniük, mert most olyan jó itt együtt… Köszönöm! :)
Györgyi

„Jó hangulatú tréning volt, sok gyakorlati, életszagú példával. Béke, hála, kisimultság költözött belém. Jók voltak az új infók, pl a szükségleteinkről. Köszi! Tamás”

“Varázslatos 3 napot töltöttünk Timivel! Igazán lelkiismeretes tanár, nagyon lelkesítő, és minden támogatást megad, hogy a gyakorlatban is használni tudjuk a kapott tudást. Legjobban a finoman hedonista spirituális útbaigazításai nyűgöznek le. És azóta egyre szaporodnak az apró csodák az életemben… “ Reni

MIÉRT GYERE EL?

Magyarországon csak nálunk találkozhatsz azzal a módszerrel, ami átütő módon dobja meg az eredményeidet!

Segítünk abban, hogy mindent, amit valaha megtanultál azt, könnyedén és magától értetődően használj!

Mi tudunk segíteni abban, hogy letedd a félelmeidet, gátlásaidat, ami miatt nem hozod ki magadból a maximumot!

És hogy mennyire hiszünk a módszerünkben? Ha nem tetszik, nem érzed az eredményét, PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalunk.

Rólunk mondták

„Szia Timi, tetszett a vidámságod és a lendületed! Köszönöm, Gyuri”

„Timi! Megerősítettél abban, hogy a CÉLjaim eléréséhez az önmagam szeretete és a kreatív gondolkodásom vezet. Nincs nagyobb kaland, mint a szeretet és a gondolkodás. Hálásan köszönöm, Éva”

Nagyon jól éreztem magam. Sok jó technikát hallottam, amit beépítek az életembe. Igazi figyelmet kaptam, köszönöm.
Irén
Budapest

„A tréningen megtanultam, hogy a negatív érzéseknek igenis van jelentősége, nem kell elnyomnom őket, vagy elítélni magam, hanem megnézni, mit üzennek és átfordítom pozitív érzelmekké. Megtapasztaltam, hogy mindez könnyen kivitelezhető. Nem kell sokáig szenvednem tőlük. Köszönet érte, Timi.”

„Kedves Timi! Szuper volt, mint mindig! Olyan vagy nekem, mint a napocska. Millió puszi, hálás köszönettel: Zsófi”