Barion Pixel

Női elsősegély csomag

Leteszem a félelmeimet, a szégyent és a kiszolgáltatottságot!

Amire olyan szükséged van, mint a sivatagi utazónak a vízre.

Túlzás nélkül állítom. Júniusban végig csináltam ezt a kurzust a zárt csoportomban. Óriási átalakulások, felismerések jöttek a résztvevőknek. Sugárzóbb, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb nőkké váltak.

Nem egy olyan programot hirdetek itt, ami azt ígéri, majd szuper lesz neked utána. Ez a program már bizonyított. 6 napon át, több mint ezer nő vett részt rajta minden nap, és élvezte az előnyeit.

Most neked ajánlom, szuper kedvezményes áron. Mert erre minden nőnek szüksége van, ez mindenkinek elérhetőnek kell lenni.

Az első 5 videóról képernyő fotót tettem fel, de az utolsó egy megnézhető videó. Akkor is nézd meg, ha nem veszed meg a programot. Ez az én ingyenes ajándékom mindenkinek, aki elolvassa ezt az oldalt. Mert adni jó.

Első nap

Tedd le a kiszolgáltatottságot!

Megaláztatás. Kiszolgáltatottság.

Évszázadok óta a női lét velejárója.

Benne van a vérünkben, a génjeinkben.

Tele vagyunk sérüléssel és ellenállással.

Ezt engedjük el az első videóban.

Minden megalázást.

Sérülést.

Kiszolgáltatottságot.

Fájdalmat, ami a női léthez kötődik.

Hogy végre felszabadultan és megkönnyebbülten élhesd az életed.

Amikor végig csináltam a csoporttal ezt a meditációt, teljesen letaglózott az ott feljött energia és sérülés mennyiség. Én már kidolgoztam ezeket a témákat, de ahogy ráhangolódtam a csoportra, és megéreztem a zajló folyamatokat, bizony utána fél órát csak ültem a teraszon és lélegeztem.

Egyrészt megérintette a lelkem a sok fájdalom.

Másrészt végtelenül megható és elérzékenyítő volt, hogy a csoport tagjai így meg mertek nyílni a meditációban, és segíthettem nekik a megújulásban. A bizalom felelősség. Örömmel viseltem. Hálás voltam ezért a megtapasztalásért.

Második nap

Jóban vagyok a testemmel!

Jóban vagyok a testemmel.

Ezt hány nő állíthatja magáról? Szeretem a hasam, a fenekem, a ráncaim, a kezem, a szemem, a mindenem?

 

Pedig a tested nem teheted be a szekrénybe, mint a nem kedvelt ruhádat. Veled van éjjel nappal. Ideje megszeretni. De legalábbis barátságot kötni vele. Már csak azért is, mert változtatni is így fogsz tudni rajta. Ez az élet paradoxona. Amíg nem fogadod el, addig igazán megváltoztatni sem tudod. Csak harcolni ellene, küzdeni, csatázni. Az pedig fájdalmas és fárasztó, nagyon energiaigényes. Hidd el, lehet ez könnyű is. Csak előbb tedd le a csatabárdot.

Harmadik nap

Felszabadítom a szexi énem!

Felszabadítom a szexi énem. Ha már úgyis jóban vagyok a testemmel :) Nem lehet kiteljesedett nő, aki nincs jóban a szexualitásával (erről később egy teljes programot készítek novemberben, mert annyian kértétek!)

Ha ugyanis nem éled a nőiességed szexuális részét, akkor a nőiesség egyik eszenciáját veszíted el. Ehhez nem kell partner. Ez nem azt jelenti, hogy kurvás leszek, és kihívóan öltözködöm. Ez annyit jelent: élem a teremtő erőm és nem engedem kihunyni a szikrát.

Negyedik nap

Szerelmi csalódások elengedése

A szerelmi csalódások elengedése nagyon fontos. Hiszen egy életet meg tud keseríteni, egy új kapcsolatot tud romokba dönteni és halálra ítélni, ha nem tudod elengedni a régi szerelmeket és a sérüléseket. Megkeseredsz. Megkövesedsz.

Olyanért is bántod a másikat, amit nem is ő követett el.

Olyanra is sírósan, sértődötten reagálsz, amit nem bántásból mondott. Mert valaki más már bántott ezzel. Ne büntesd a szerelmed a régi csalódások miatt. Engedd meg magadnak, hogy tiszta lappal induljatok. Most és mindörökké J

Ötödik nap

Szexuális tabuk, szégyenek elengedése

Na ez már forró téma. Erről nem beszélgetünk a szomszéd asszonnyal. De talán még a barátnőkkel sem. Sokszor mg önmagunk előtt is titkoljuk ezeket.

És ez egyenes út a kielégületlen szexuális élethez és a haldokló, tönkre menő párkapcsolathoz.

Mert ha nem működik a szex a párkapcsolatban, akkor ez egy nagyon jó barátság. Ami csodás. De biztos, hogy ennyi elég? Mindkettőtöknek?

A szexualitáson lévő blokkok nem csak az élvezetes hálószobai történések miatt kell.

A szexuális energia maga az ÉLETENERGIA, KREATIVITÁS, BŐSÉG ENERGIÁJA.

Az egyik legfontosabb erőforrásunk, amiről leginkább próbálunk nem is tudomást venni. Nem illik. Ezzel magunkat nyírjuk ki. De tökéletesen....

 

Hatodik nap

A női szerepek, mártírság elengedése

Ebben a brutálisan őszinte videóban megmutatom az én mártír örökségem.

És hogy miért kell letenni.

Mert nem csak a saját életed nyomorítod meg vele. A környezetedét is.

Aki mindig ad, azt szentté avatjuk. De vajon mikor veri le rajtunk? És aki mindig ad, az mennyire szenved időnként attól, hogy neki senki sem segít? Hogy elfáradt már erősnek lenni?

És ott vannak még a női szerepek is. Lehetek e csinos nő, lehet e hivatásom, ha anya vagyok? Ha imádok anyának lenni, kell e szégyellnem, hogy nem valósítottam meg a karrier terveket? Hogyan határozzam meg, mi a nekem kényelmes és rám szabott összetételű szerep minta? És utána rendben van, ha kitartok e mellett?

A második legütősebb meditáció ebben a sorozatban.

Ez nem 6 meditáció. Ez egy elsősegély csomag.

Ami minden konfliktusos helyzetben veled van.Vedd elő újra és újra, mert az évszázados traumákat nem mindig lehet egyszerre kioldani.

Szeretném a felfrissülést és a megkönnyebülést!

A program 6 meditációt tartalmaz, ami egyenként 5000 Ft értékű.

Most egyetlen meditáció áráért tied lehet mind a 6 nap anyaga.

 

30000 Ft helyett mindössze 3900 Ft +Áfa, azaz 4953 Ft-ért!

 

Lepd meg vele magad, vagy egy barátnőd!

 

Rólam:

Főbb területek, ahol nagy tapasztalattal rendelkezem:

- Önbizalom és önértékelés növelés

- Önismereti munka, ismerd meg a legjobb éned!

- Motiváció megszerzése, fenntartása

- Időgazdálkodás, motiváló célok kitűzése és elérése

- Önérvényesítő kommunikáció, konfliktuskezelés, kommunikációs félrecsúszások kezelése

- Félelemmentes, karizmatikus előadások tartása, prezentációs technika

Ez vagyok én. Idealista, nagyot álmodó, jóga gyakorló, borfesztiválra járó, gasztronómia rajongó, Balatonon gumimatracon olvasó, álmában felnevető, könnyen meghatódó, érzékeny, határozott, folyamatos fejlődést kereső, szakmájában profi és elhivatott, lelkes, energikus, és ha az kell, lézer pontossággal fenékbe billentő.

Gyere, és ismerj meg, engedd, hogy segítsek! Nem kell a problémákat egy életen át cipelni. Van választásod.