Barion Pixel

A Jólét-Tudatos emberek 10 szokása (Forrás: Randy Gage)

By Leave a comment

A Jólét-Tudatos emberek 10 szokása (Forrás: Randy Gage)

1.) Erős vágyakkal rendelkeznek, szenvedélyesek, lelkesek és tudatosan formálják a gondolkodásmódjukat. A belső világukat saját értékrendjük szerint alakítják és ehhez megtalálják a megfelelő támogató körülményeket is. A jólét-tudatosság nem a pénzkeresésről, a feladatok elvégzéséről, vagy materiális javak felhalmozásáról szól; hanem arról, hogy felülemelkedünk a zűrzavaron és azzá válunk akik valójában vagyunk, ami a valódi természetünk – a valódi boldogság, egészség és jólét.

2.) Az örök és megváltoztathatatlan Univerzális Törvények szerint élnek. Jól tudják, hogy minden gondolat, minden kijelentés, minden tett a saját hasonlatosságának megfelelő eredményeket vonz be az életükbe. Szeretetteljes gondolatok mindig szeretetteljes környezetet és kapcsolatokat teremtenek. Rosszindulatú gondolatok diszharmóniát és negatív energiát keltenek. Az Univerzális Törvények megkerülhetetlenek – mindig precízen működnek, ez alól nincsenek kivételek.

3.) Rendszeresen dolgoznak un. megerősítésekkel, elősegítve a jólét-tudatos gondolkodásmódjuk ki- és továbbfejlesztését. A megfelelő gondolkodásmód megalkotásának hatására, embereket, körülményeket és lehetőségeket kezdesz bevonzani, melyek minden szempontból bőséget, jólétet hoznak az életedbe. Szó szerint megváltoztathatod az életedet azzal, ha máshogyan gondolkozol.

4.) Kitartóan, napi szinten dolgoznak önmagukon és egyre mélyebb önismereti szintekre jutnak el. Új képességeket fejlesztenek ki, folyamatosan tanulnak és legfőképpen egyre bölcsebbé válnak.

5.) Elkötelezetten szolgálják embertársaikat és egyre több értéket teremtenek számukra. Jól tudják, hogy valódi jólét csak az értékek cseréje nyomán keletkezhet. Ha jólétben akarsz élni valamilyen módon értéket kell teremtened az emberek számára.

6.) Takarékosak és körültekintőek. Bölcsen költekeznek, tudatosan fektetnek be, az életstílusukat pedig fokozatosan, pénzügyi forrásaikkal arányos mértékben fejlesztik.

7.) Önállóan és a körülményektől függetlenül gondolkodnak. Egyáltalán nem vevők a körülöttük lévő negatív, romboló hiedelmekre. Ha azt mondják nekik, hogy valami túl nehéz, bonyolult, vagy egyáltalán nem lehetséges, ők csak megmosolyogják ezt a hozzáállást. Nem lehet megingatni őket, és nem tartoznak a csordaszellemhez.

8.) Fokozatosan terjesztik ki a víziójukat és jövőképüket arról, hogy mit tartanak lehetségesnek. A jólét-tudatos emberek mindenhol lehetőségeket keresnek és mindenben meg is látják a lehetőséget. Soha nem mondanak olyanokat mint: ‘Ez túl szép, hogy igaz legyen’. Mindig a legjobb dolgokra számítanak.

9.) Álmodozók. Ahelyett, hogy azon tűnődnének vajon mi a “reális”, a jólét-tudatos emberek a saját vágyaikra figyelnek és arról álmodoznak amit el akarnak érni az életben. Elképzelik, hogy a dolgok egyre jobbra fordulnak és eszerint is cselekednek.

10.) Mindig jobbá akarják tenni a világot. Egy jobb világ iránti vágyad Téged is fejlődésre ösztönöz. Általa egyre többé fogsz válni.

Tagged under:

Leave a Reply