Barion Pixel

Hatékonyságnövelés olcsón a kánikulában

By Leave a comment

Megfigyelted már, mikor dolgozol hatékonyabban? Akkor, ha picit éhes vagy, vagy akkor, amikor jóllakott a pocakod?

Az emberek nagy százaléka kicsit üres gyomorral a leghatékonyabb. Figyeld meg magad, nagy valószínűséggel rád is igaz! Használd ki a kánikulát, szeresd a meleget, és egyél kevesebbet, úgysem kívánod annyira! Változtass a megszokásaidon!

1. Akkor egyél, ha tényleg éhes vagy! Ne legyél pavlovi kutya! De azért ne várd meg, amíg lefordulsz a székről az alacsony vércukor miatt.

2. Egyél dinnyét, barackot, egyszerű hideg turmixolt, savanykás leveseket. Pl a koviubi joghurttal turmixolva gyors és finom ebéd, egy pirítóssal. Tarts egy kis diétát! Még az alakodnak is jót tesz!

3. Ha éhes leszel, igyál meg egy nagy pohár vizet! Az emberek jó része keveri a szomjúságot és az éhséget, hiszen csecsemőként éhesen ittál. Használd ki! Aztán később egyél is valamit smile hangulatjel

4.A jó agyműködéshez nagyon kell a folyadék! Igyál sokat, ha unod a vizet, tegyél bele citromot, gyömbért, ezek élénkítenek.

5. Figyeld meg, hogy a vállalkozásod fejlődéséhez is az kell, ha kicsit “éhes” vagy. A sikerre, a bevételre, egy új vevőre. Nem a végletek segítenek. Ha éhezel, akkor aggódsz, szorongsz, ez korlátoz. Ha kényelmesen, jóllakottan hátradőlsz, megáll a növekedés. Maradj éhes!

Írd meg kommentben a tapasztalataidat, tarts velem a kánikulai tudatos diétában!

Stay hungry

Leave a Reply