Barion Pixel

Bejelentés…

By Leave a comment

Az a célom, hogy Magyarország egyik vezető transzformációs trénereként a lehető legtöbb embernek segítsek gyorsan és hatékonyan tartós változást elérni az életminőségében, szelíd módszerekkel.

Az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján ezért arra a döntésre jutottam, hogy jóval kevesebb személyes konzultációt vállalok, és több átfogó tréninget, mesterkurzust tartok.

A tréningek ugyanis annyira erős változást hoznak, a koncentrált munka, a csoportenergiák és az intenzív témába merülés miatt, amit csak több heti konzultációval tudok elérni. Még akkor is, ha az személyre szabottabb.

A legjobb kombinációnak pedig a tréning + 1-2 konzultáció csomag bizonyult.

Így, mivel a tréningek online is elérhetőek lesznek, bármikor visszanézhetőek, sokkal tartósabb és élethosszig kísérő támpontok tudnak lenni, mint egy-egy konzultáció.

Ha a tréning meditációit újból és újból megcsinálod, óriási változást tudsz létrehozni, a személyes közreműködésem nélkül is. Ezt bizonyítják a visszajelzéseitek, a zárt csoportomban tartott online tréningek, meditációk megismétlése után.

És ezzel a változtatással sokkal több embernek van lehetősége egy jobb életet élni, mintha a személyes konzultációkkal tölteném fel a napjaim.

Nézd meg ITT, milyen Mesterkurzussal készültem a megfelelési kényszer ellen! Én már nagyon izgatott vagyok, hogy kik jelentkeznek majd rá, milyen csapattal fogok dolgozni! Mert brutál jó lett…

Leave a Reply