Barion Pixel

Neked is mákod van?

By

Fekszem az ágyban. A meztelen testem csak egy vékony lepedő burkolja. Meleg van. Pont tökéletes meleg. A levegő gyanta, virág és gyümölcs illatú. A szobában enyhe fuvallat a kelet-nyugati teraszok miatt. Nem kell légkondi. Boldog vagyok.

Pont az az érzés, ami nyáron a teraszomon volt. Egyedül, minden különösebb ok nélkül, mérhetetlen hála és boldogság van bennem. A helyemen vagyok. Azt csinálom, amit imádok, olyan helyen, ami csodálatos, azt teszem, eszem, nézem, ami feltölt. Szerencsés vagy mondják páran. Mákod van. Ja persze.

Mert ez csak úgy a ölembe pottyant. Kb 18 év önmunka, sok millió forint tanfolyami befektetés és jó pár kétségekkel töltött nap, hét, hónap után, egyszer, varázsütésre, mert mákom van, az ölembe hullott az álomélet. Egy éjszaka alatt.

Milyen gáz, hogy marketingre használom a trópusi életem, hallom innen onnan.

TESSÉK?
A saját példámmal tanítok. Van ennél hitelesebb? Kitaláltam, bele mertem állni, és megcsináltam. Pedig volt jó pár álmatlan éjszakám. A tesóm sokat tudna erről mesélni ☺ (Köszi Tomi az ásásokat!)

Nem a csilivili web oldalam és a marketingesek hada segíti a sikerem (de majd az is lesz ☺) Saját pénzből vettem a repjegyem, és fizetem a hotelem. 18 éves korom óta dolgozok, mert senki nem tart el. És ez nem panasz. Csak a tények. Tessék, lehet utánam csinálni. És akkor te is használhatod marketingre ☺

A sikerem az elhivatottságban rejlik. Hogy akkor is felteszem a videóim, amikor a fél alsó fogsorom a fogászat karmai között marad és béna a mosolyom. Hogy a fájdalmam is megosztom, mert tudom, segít neked az én felismerésem. Hogy nem festem az eget. Ez vagyok én. Így vagyok normális, és szeretem. Sminkben vagy kócosan, fáradtan vagy átszellemült arccal, de mondom, amit a belsőm súg. A Teremtőnek engedem, használjon bátran szócsőnek.

A sikerem másik kulcsa pedig a mosolyom. Mert én MINDIG mosolygok. Szegény fogászom meg pótolhatta miatta a varratokat 2 naponta. De egyszerűen az élet túl rövid ahhoz, hogy panaszkodással, hosszan tartó szomorúsággal és aggódással töltsem. Persze vannak befordulós, szomorú napok, de csak NAPOK. Régen hetek voltak… De ma már stabil a hitem.

Tanulok, fejlődök, megújulok nap, mint nap. Hazai és nemzetközi coach-okat követek, csinálom a tanfolyamaikat, mesterelme társsal dumálunk (köszi Andi!). Már megvan a jegyem áprilisra Londonba, Tony Robbins harmadszor. Most a tesómmal, és a legjobb barátnőmmel megyek, különleges élmény lesz a szeretteimmel megélni.

Fektess magadba időt, pénzt, energiát, és cselekedj. Az a tanfolyam, amit csak végig nézel, információ. Tudás akkor lesz belőle, ha alkalmazod. És ez nem a tréneren múlik… Persze megint mondhatod, nekem könnyű erre befizetni, sikeres vagyok. Persze.
Tudod, honnan indultam? A Theta tanári tanfolyam 1,5 M Ft volt, a tesómtól is kölcsön kértem hozzá. Eddig ez az első Tony Robbins, amire megvan a pénzem, és nem a hitelkártya fizetéssel sakkozok. Eddig csak reménykedtem, hogy mire jön a fizetési határidő, lesz rá pénzem. Hát most van előre. Mert megyek az úton, és egyre jobban megy a teremtés. Mert tanulok a hibáimból, és beépítem.

És mert elkötelezetten hiszem, hogy az életem a saját kezemben van. Nincs kifogás. STOP STOPPING YOURSELF. Azaz ne akadályozd magad tovább. Vannak anyukák, akik 3 gyerek mellett is sikeres vállalkozást építenek. Vannak akik 50 felett kezdenek sikeres vállalkozásba. Vannak, akik kéz láb nélkül is boldog életet élnek, motivációs előadóként vagy egyszerű családtagként.

Nekem nem azért könnyű, mert egyedülálló vagyok, szabad, és gyermektelen, és szép a mosolyom. Nekem azért könnyű, mert sok év munkája után eldöntöttem, hogy az lesz. És eldöntöttem, mit akarok. És igen, az életem a marketingem. Mert ettől hitelesebb semmilyen csodaszöveg hirdetés nem lehet. Tedd, éld, amit tanítasz. Ennyi.

Ez a te életed. Mindig van választásod. Kezdj el élni vele.
Mert a szabadságod senki nem veheti el. Csak saját magad. Minden más kifogás.

Szeretettel, Timi