Barion Pixel

Egy bejegyzés erős idegzetűeknek… :)

By

Gondolkodtam rajta egy kicsit, lehet e ilyeneket leírni nyilvánosan, de hát a zárt csoportom nevében benne van, hogy tabuk nélkül, szóval felteszem :)
—-

Személyes perverzió

Ülök a teraszon, késő éjjel van. Élvezem a hűvös és virágillatú nyári estét. Ahogy beletúrok a hajamba, megérzem a testem illatát. Megizzadtam ma. Hiába a fürdés, a dezodor, a parfüm, megtette a hatását a meleg, a sport, az egész napos munka.

Szeretem ezt az illatot. Kicsit perverz, kicsit „gusztustalan“ a mai hiperszenzitív, metroszexuális világban, én mégis szeretem.

Miért? Mert megmutatja a testem, hogy él. Hogy teszi a dolgát. Hűt és méregtelenít. Megmutatja hogy ő az úr. Szeretem a testem. Minden hajlatával, illatával, szagával együtt.

Annyira sokszor utasítjuk el a testünket. Azt az egyetlent, amivel életünk végéig együtt kell élnünk. Annyiszor bíráljuk, kritizáljuk. Szeretnénk eltüntetni. Pedig szeretni, imádni, kényeztetni sokkal egészségesebb lenne.

Ezért törődök vele. Sportolok, sok zöldséget eszem, és bort is adok neki, meg erotikát, hogy az élvezet rész se maradjon el. A tested nem csak a lelked temploma. A tested a lelked Night Klubja is. Szeresd.

És mivel megérdemli a törődést, most elmegyek zuhanyozni. ☺

Ha szeretnél nagyobb szeretettel és önbizalommal viszonyulni magadhoz, jelentkezz be konzultációra!

#Éld az életed a saját szabályaid szerint…
#Lovemylife