Barion Pixel

Csillaghullás és kívánságok…

By

Ha hullócsillagot látsz, kívánhatsz. Talán szerencsénk lesz, és kitisztul az ég estére. De ha igen, vajon tudod-e, mit kívánsz?

Persze, vágod most rá. Persze. A nagy vágyaival mindenki tisztában van. Szuper párkapcsolat, szép ház, jó kocsi, remek utazások. De tudod pontosan, milyen párt szeretnél (és milyet nem?)? Megvan a házad képe a fejedben? Gondolatban berendezted már? Vagy csak egy homályos vágy az egész? Tudod-e, milyen autót akarsz, milyen felszereltséggel? Mit adjon neked, amikor beleülsz és vezeted? Tudod-e, hogyan akarsz utazni, és mit akarsz ott átélni?

Ismered a viccet: bárcsak elutazhatnék valahová! Akárhová, csak mehessek! Tényleg? Akkor itt az anyós nyaralójának a kulcsa, le kéne nyírni a füvet a telken ☺

Az álom nem kívánság. Csak az tud megérkezni hozzád, csak azt tudod megalkotni, amit el tudsz képzelni, ami a fejedben már létezik, ami tervvé tud kovácsolódni, amihez égő vágykapcsolódik.

És ott van a másik buktató. AZ emberek zöme csak a nagy vágyait emlegeti, azt kéri, arra gondol. Pedig a teremtő erőd megtapasztalására sokkal jobbak az apró kívánságok.

Úgy szeretnék valami édeset. És tessék, kapsz egy doboz csokit valakitől. Olyan jó lenne egy kellemes este. És tessék, pár óra múlva már csippan is a telefonod, egy „ráérsz ma?“ üzenettel. Jó lenne valami ami visszavezet a motivált cselekvéshez. És tessék, a FB pont felhoz egy videót vagy tanfolyamot, ami ebben segít.

Tanulj meg kívánni. Kicsiket először. Érezd meg az erőd. Figyeld meg a könnyed teremtést. És utána fogalmazd meg PONTOSAN, mit is szeretnél a nagy terveiddel kapcsolatban. Még jobb, ha van határideje is ☺ Mert egy csoki, az beeshet magától. De a szép házért azért kell lépéseket tenni. Mint egy jó kapcsolatért is. Legalább ki kell menni az utcára nyitott szemmel ☺

Csodás csillaghullós, kívánságokkal teli estét neked!