Barion Pixel

Azonnali segítség…

By

Többen tudjátok, elkezdtem egy megújított reggeli rutint kialakítani. Sokkal több időt szánok a nap mentális indítására, megerősítésekre, készülök a sikerre.

Az egyik kérdés, amit bevezettem a napi rutinomba: hogyan szolgálhatnám ma jobban az ügyfeleimet? És ez kinyitott egy érdekes világot. Mert áttehető az élet minden területére.

Hogyan szolgálhatom ma jobban a bennem élő Istennőt?
Hogyan tehetem ma jobbá a párkapcsolatom, a családi életem?
Hogyan növelhetem ma fittségem, az egészségem?
Hogyan lehetek ma jobb szakember, mint tegnap?

Ezek a kérdések egy egészen más életminőséget hoznak. Egész más hozzáállást a világhoz. Nem abból indulnak ki, hogy mit AKAROK és mit kell MEGKAPNOM, (tehát szegénység és szűkösség programok) hanem arról szól, mit adhatok? Hogyan növekedhetek? Hogyan lehet ma jobb minden, mint tegnap? Ezek nem hosszú meditációs idők, ez csak egy kérdés, amit felküldök, és szinte azonnal jön az ötlet.

Elég néha a nap folyamán megállni, és feltenni az adekvált kérdést. Hogyan, mivel… És máris energikusabb, motiváltabb, jobb kedvű leszel.

A világ pedig reagál rá.

Ha pedig nem, előbb utóbb levonod a következtetéseket és tovább mész… Ahol csak te törekszel a növekedésre, azt kinövöd…

De a lényeg, hogy te minden nap egy picit jobban érezd magad, növekedj, tudatosabb legyél és egyre több lehetőséget láss meg.

A Jolly Joker kérdés, ami nekem mindig segít: ebben a pillanatban mit tehetek, hogy jobban érezzem magam? Olyan még sosem volt, hogy a válasz az lett volna, semmit…

Tegyél fel jobb kérdéseket, és jobb válaszokat fogsz kapni.

Szuper hétvégét! Timi