Barion Pixel

Az első tetoválásom története

By

A múlt hetem egy különleges álomban telt.

Egy inspiráló külföldi vendégnek adtam kóstolót Magyarországból. . Aki közben segített átlépni a korlátaimon. Megmutatta, hogy lehetetlen nincs, csak még nem tudod a megoldást. Megtanított arra, hogy ha akarsz valamit, hát tegyél érte, AZONNAL. Mindig közel állt hozzám ez a mentalitás, és sok mindenben éltem is, működtettem is, de mint mindenkinek, nekem is vannak-voltak korlátaim…

2 éve kezdődött bennem a gondolat, amikor felmondtam az üzleti szerződésem, hogy kell egy tetoválás. Jelentéssel bíró. Egy OM mantra jel. Vagy egy gyógyító kígyó. Volt is pár henna kísérletem, de féltem. Milyen lesz, ha megöregszem. Meg ez nem jókislányos. Meg szeretem a tiszta bőröm.

De aztán jött New York, Tony Robbins, a végtelen nyugalom, határozottság és magabiztosság, majd végül a vendég, C. És rajzolt a kezemre. Csak beugrottunk a Westendbe, megnézni a tetováló helyet és az árakat. Pont nem volt senki. A lehetőség és a félelem táncba kezdett. A lehetőség győzött…

Miért nyűgözött le a lehetőség? Mert ritkán megy az azonnali teremtés. Mert a tetoválás, amit nekem rajzolt, csupa matematikai jelből állt. Páran tudjátok, én az ELTE Matematika szakán szereztem diplomát. És a rajz jelentése számomra igazi hitvallás. A múlt nem egyenlő a jövőddel.

Bármikor választhatsz másik jövőt. Másik gondolatot. Másik érzést. Csak rajtad múlik, ma boldog leszel vagy lehangolt. Ma arra koncentrálsz, amid van, vagy a hiányon keseregsz. Ma megéled a pillanatot, vagy aggódsz és szomorkodsz a holnapon vagy a tegnapon. A csodát éled, vagy azon tipródsz, amit nem kaphatsz meg.

Hát döntöttem. Ez a jel minden nap arra emlékeztet, van választásom. A múlt nem egyenlő a jövőmmel. A jövőmet egyetlen dolog határozza meg: a ma választása. És én az örömöt választom. Az elvárásaim helyett élvezem a nap csodáját. És ebből a magasztos, hálás, csodálatos érzésből felépítem a jövőm.

A döntés, az elköteleződés, a VALÓDI, mindennapos aktív cselekvés melletti voks, hogy az örömöt választom, most már örökre elkísér.

Életem első tetoválása. 42 évesen. Még furcsa az összefirkált alkarom. De minden nap örömmel tölt el, és segít a nehéz percekben. Az örömöt, a tudatosságot, a TELJES FELELŐSSÉGET és önmagamat választom.

Válaszd te is a legjobb önmagad. Minden nap.