Barion Pixel

Így vagyok normális és szeretem! kurzus

Így vagyok normális és szeretem!

Az első tréning


és a meditáció2 napja küzdök a technikával, hogy az értékek gyakorlat (a videós tréningetek erre a hétvégére) felkerüljön, de nem ment.
Viszont ezt a feladatot használtam már egy másik programban, így úgy döntöttem, beteszem ide azt a videót, amit oda készítettem. (lényegében a tartalom ugyan az, csak a fejléc kép lenne más)
Ez egy hosszabb gyakorlat, de nagyon nagyon hasznos lesz az életed minden döntéséhez! Mindegy, hogy esti program, párkapcsolat vagy munka a téma, ez iránytűként mutat majd neked utat.

IF THE WORLD THINKS YOU’RE CRAZY, YOU’RE DOING IT RIGHT!

Azaz ha a világ őrültnek gondol, jó úton vagy

"Nem akarok megfelelni többet :)" - Élvezd!


Ma hogy voltál különleges, nemnormális? :) Én egy angol nyelvű könyvet olvastam a villamoson, ami a szexualitás témáját tárgyalja :) És amikor a mellettem ülő férfi beleolvasott, kedvesen ránéztem és becsuktam a könyvet. Elnézést kért :)


És a meditáció ehhez a tréninghez...


Nemet mondás, kérés, kiállás magamért.

A tréningen elhangzottak alapján (azaz melyik az a terület, ahol még "viselkedsz", ahol még mások vélt vagy valós elvárásainak akarsz megfelelni, ahol nem mersz nagyon akarni, nagyot álmodni, nagyban játszani) válaszold meg ÍRÁSBAN, de önmagad számára az alábbi doksiban lévő kérdéseket.
Legyél nagyon őszinte magadhoz, nézz bele a szívedbe, lelkedbe, ne szégyelld a válaszaid! Hidd el, nagyon jó lesz utána!
Az ebben feljött dolgokat és a keddi tréning mentén felbukkant hitrendszereket fogjuk kipucolni vasárnap este, egy meditációval.

Kattints ide, hogy a kérdéseket tartalmazó doksira juss!


Egy jó kis meditáció a nemet mondásokhoz.


Melyik területen halogatod a teljes felvállalást? Hol korlátozod magad?

Csináltam egy jó leírást és gyakorlat az asszertív kéréshez. Kattints ide, hogy letöltsd az asszertív kérdés pdf-et, hajrá!

Megcsináltad az "igazság, amit nem mondok ki" feladatot, kitöltötted a pdf-et? Ezt akkor is meg tudod csinálni, ha le vagy maradva, nem függ az előzményektől.
A következő meditáció ugyanis ehhez kapcsolódik, csak akkor van értelme részt venni rajta (és nekem megcsinálni), ha ezzel készen vagy, és ez a feladat bizony 1-2 óra.

Harag elengedő meditáció


Önszeretet


Meditáció


Mi az, amit igazán akarok?


Meditáció

És itt a meditáció is az előző tréninghez, nem feltétele a következő témának. Hallgasd bármikor, amikor magadba akarsz hangolódni, vagy kell egy kis lendület a cselekvéshez.

Amúgy hogy állsz a bakancslistával, ami a múltkori videó témája volt?

Záró alkalom

A záró tréningünk videója. Használd egészséggel!