Barion Pixel

Beengedem a pénzt az életembe-online Money Mindset Tréning

Örülök neki, hogy ki akarsz lépni a korlátaid közül, és többre vágysz!

Bonts szárnyakat! Lásd be, sokkal többre vagy képes, sokkal többet érdemelsz!
  • Éld MOST azt az életet, amiről valaha álmodtál!
  • Válaszd az irányítást a sodródás helyett!!
  • Merj különlegesnek lenni!
  • Merj gazdag lenni!

Az élet több, mint egy mókuskerék. Törj ki belőle!

Ahogy kinyitottam a végén a szemem, a chatablakban meg volt nyitva egy üzenet, amiben egy barátom az elfelejtett tartozását szeretné megadni. :) :) :) Beszarok. Jah, és köszönöm :)
Zoli
Zoli
Budapest
...korán reggel feladtam egy tippmixet, kb 2-3 hónapja nem játszottam, és ... nyertem! ... Mindhárom meccs bejött!
Anita
Anita
Végre el merem hinni, hogy kikerülök az adósság csapdából. Igazi fellélegzés!
Edina

Video csak Neked

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani? Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

Nehezen mondasz nemet?

Iratkozz fel a hírlevélre, és már tiéd is a minikönyv!

Éld meg az álmaid! Mert ÉLNI jöttünk a Földre, nem lakni...

Ismerősen hangzik ez neked?

Azon rágódok, mások mit gondolnak

Megfelelési kényszer tart fogságban? Nem mondasz nemet, kihasználnak, átnéznek rajtad, nem számítasz? Készen állsz arra, hogy megvalósítsd önmagad, megkapd, amit szeretnél, emberszámba vegyenek és értékeljenek?

Maximalista vagyok, és elfáradtam

Nem tudsz pihenni? Nincs időd magadra? Elfogyott az energiád? Akarod érezni a nyugalmat, a felszabadultságot, és végre megadni a testednek, lelkednek azt, ami jó neki?

Hullámvasút az életem

A jég hátán is megélsz? Az életed küzdelem, bizonytalanság, mindig jön valami? Nincs elég pénzed? Hozz stabilitást, békét és bőséget az életedbe, segítek!

Timinél tanulni egyben játék, feltöltődés, és mély megértés. Nagyon gördülékenyen tartja a tanfolyamot, könnyen, érthetően magyaráz, jó példákkal és humorral fűszerezve. Ez adja az előadásainak azt a játékosságot, ami miatt szívesen vagyok a hallgatósága. Odafigyelő, törődik a csoporttagokkal, és rendkívül hatékony. Keretek között tudja tartani a beszélgetést, a tananyag megbeszélésére elég idő jut a hozzászólások mellett is, nem megy át sztorizásba a tanfolyam, de mindenki szóhoz jut mégis. Jó előadó, felkészült, és imádja, amit csinál. Bátran ajánlom a tanfolyamait, konzultációit!
Tamás
Kedves Timi! Nagyon gratulálok a Lendület tréning megvalósításához! Jó volt megérezni azt az erőt, tudást, profizmust, ami belőled árad! Ez erővel, bátorsággal, tervekkel tölt fel az elkövetkező terveim elérése útján. Nagyon szépen köszönöm!
Balázs
Varázslatos 3 napot töltöttünk Timivel! Igazán lelkiismeretes tanár, nagyon lelkesítő, és minden támogatást megad, hogy a gyakorlatban is használni tudjuk a kapott tudást. Legjobban a finoman hedonista spirituális útbaigazításai nyűgöznek le. És azóta egyre szaporodnak az apró csodák az életemben…
Reni

Ideje változtatni az életemen!

Jelentkezem az egyszeri coachingra, mert már azzal is felbecsülhetetlenül sokat nyerek!

Markáns változást akarok az életembe, akár 3 héten belül!

Több pénzt akarok, mert tudom, hogy nagyra vágyni rendben van!


Növeld a magabiztosságod a boldogabb, eredményesebb, teljesebb életért!Ha még nem iratkoztál fel a hírlevélre, tedd meg most!

Az első leveledben egy minikönyvet kapsz, amivel a magabiztosságodat növelheted.