Barion Pixel
egyeni_konzultacio_v2Egyéni konzultáció - egyszeri alkalommal
  • Kész vagy változtatni?
  • Uralni és irányítani akarod az életed?
  • Teljes életet szeretnél élni?

Hívom azokat, akik készek változtatni az életükön, és szeretnék azt uralni és irányítani, teljes életet élni!

Készülj fel rá, hogy elengedd a legnagyobb félelmed, ami visszatart a bőségtől és sikertől!


Neked való ez az egyszeri alkalom, ha

Megnézted már pár videóm, olvastad a blogom, körbe néztél a honlapomon, tetszik is neked, érzed a hívást – de biztos akarsz lenni benne, velem akarsz-e dolgozni

Vagy talán először jársz itt, de annyira vágysz már arra, hogy igazi arcod mutasd a világnak, és kihozd az életedből a legjobbat, a nagyobb bőséget, annyira tele van már a hócipőd, hogy azonnal szeretnél belevágni. És először kóstolót kérsz a munkából velem.

Használhatod ezt a konzultációt egy SOS probléma kezelésére, ha azonnali, gyors megoldást szeretnél a bajban.


Ez a konzultáció teljesen rólad szól, és testre szabott.


Abban fogok segíteni neked, hogy

Hozzáférj a belső erőforrásaidhoz

Újraprogramozd a gondolataidat a ThetaHealing egyedülállóan gyors módszerével

Megváltoztatjuk a korlátozó hitrendszereidet, amik távol tartanak a sikertől

Legyen egy tiszta képed arról, mi lesz a következő lépésed

Behozzuk azokat a lehetőségeket, embereket, örömöt bőséget az életedbe, ami eddig el volt zárva.

Csökkented a benned lévő félelmet, dühöt, kételyt, bűntudatot és neheztelést, ami eddig csapdában és a kilátástalanság érzésében tartott.

Megtanulsz alkalmazni pár erőteljes és egyszerű gyakorlatot, ami radikálisan átalakítja majd az életed.

Timihez burn out – munka okozta teljes kiégés – miatt fordultam szeptember elején. Annyira el voltam keseredve emiatt, hogy már már undorral gondoltam a cégemre, és hogy soha többé nem szeretnék ezzel foglalkozni, elég volt ez a 10 év…

Timi már egy alkalom után elérte, hogy ne legyen bennem ez a hatalmas feszültség, és hogy a jövőben ne fordulhasson elő. Egy rakás “magyaros”, munkával kapcsolatos tévhitet sikerült tisztába tenni, így felszabadultabb lehettem.

A második alkalommal elértük azt, hogy újra dolgozni tudjak, szépen, fokozatosan és jó kedvvel, hogy igazán élvezhessem az új projektet, amit kigondoltam, de egyszerűen nem tudtam eddig belevágni. Valamint dolgoztunk a legnagyobb mumusommal (ami sok más nő életében is mumus), a fogyás témával. Kis korom óta mindig voltak problémáim ezzel; volt, hogy nagyon lefogytam, aztán visszahíztam, és ez így ment, de az utóbbi 8 évben nem tudtam úgy igazán rávenni magam, hogy belekezdjek a sok-sok múltbéli sanyargatás miatt. Úgy gondoltam, hogy fogyni csak szenvedéssel lehet. 2 hete jártam Timinél, hogy foglalkozzunk ezzel, és érezhetően elindult a változás.

Még a párom és a nagymamám is megjegyezte, hogy láthatóan lement már néhány kiló. Minden fejben dől el, és most ott tartok, hogy lehet finomakat enni, és jól esik a mozgás is. Nem kínszenvedésként gondolok ezekre, mint azelőtt.

Keress fel, és beszéljünk meg egy időpontot

15.000 Ft

díja

60 perc

időtartama

Lehetséges

  • Személyesen
  • Telefonon
  • Skype-on

Jogi tudnivaló, utalási adatok

A megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével jelentkezel a tréningre. Ekkor a Barion biztonságos felületére jutsz, ahol bankkártyával vagy Barion egyenlegeddel is tudsz fizetni. A fizetés sikerességéről a Bariontól kapsz e-mailt, majd a tréning részleteiről tőlem, a hello@sikergondolkodas.hu e-mail címről. Kérlek, vedd fel ezt az e-mail címet a kapcsolataid közé a leveleződben, hogy biztosan ne a SPAM-be kerüljön a levél!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tréningre!” gombra való kattintással a Monorosz Team Kft-vel kötöd.

A részleteket elolvashatod az Általános Szerződési Feltételekben. További tudnivalókért és információkért kérdezz nyugodtan a hello@sikergondolkodas.hu e-mail címen.