Barion Pixel

Sikerek, tapasztalatok


A hónapok elteltével egyre több egyértelmű jelet kaptam, hogy minden ellenállásom ellenére valamiért el kell végeznem ezt a tanfolyamot, így végül jelentkeztem Timihez. Egy nagyon barátságos hangulatú kis csoportban tölthettem el ez a három napot, amit folyamatos egymásra figyelés, pont elegendő elmélet és sok-sok gyakorlat jellemzett. A napokat meditációval kezdtük, és ez az úgynevezett Theta állapot, amibe kerültünk és amiben Timi az egész nap folyamán megtartott minket hihetetlen nyugalmat és éber jelenlétet eredményezett. A sok új információ és az új támogató programok a három nap végére teljesen betöltöttek. Olyan érzés volt, mintha egy hatalmas áldásözön zúdult volna rám.

Varázslatos 3 napot töltöttünk Timivel! Igazán lelkiismeretes tanár, nagyon lelkesítő, és minden támogatást megad, hogy a gyakorlatban is használni tudjuk a kapott tudást. Legjobban a finoman hedonista spirituális útbaigazításai nyűgöznek le. És azóta egyre szaporodnak az apró csodák az életemben…
Nálad tanulni szuper volt. Úgy tudtad átadni azt a rengeteg tudást, hogy végig könnyed hangulat volt. Nagyon jól összetartottad a csapatot. Érthetően és egyszerűen kommunikáltál felénk. Ami a legjobban tetszett, az az hogy le tudtad hozni a földre ezt a módszert a maga teljességében. Köszönjük!

Timinél tanulni egyben játék, feltöltődés, és mély megértés. Nagyon gördülékenyen tartja a tanfolyamot, könnyen, érthetően magyaráz, jó példákkal és humorral fűszerezve. Ez adja az előadásainak azt a játékosságot, ami miatt szívesen vagyok a hallgatósága. Odafigyelő, törődik a csoporttagokkal, és rendkívül hatékony. Keretek között tudja tartani a beszélgetést, a tananyag megbeszélésére elég idő jut a hozzászólások mellett is, nem megy át sztorizásba a tanfolyam, de mindenki szóhoz jut mégis. Jó előadó, felkészült, és imádja, amit csinál. Bátran ajánlom a tanfolyamait, konzultációit!