Barion Pixel

Randizz, ismerkedj felszabadultan!

Legyen ez a nyár tied!

Ezen a tanfolyamon nincsenek tabu kérdések!

Mindenre választ kapsz egy szakértőtől!

Ismerősek az alábbiak?

Beleszerettem valakibe, de ő visszahúzódott. Itt állok teljes drámában. Hogyan ne csináljak hülyét magamból? Nincs egy normális pasi…

Nagyon tetszik az a srác. De hogyan adjam a tudtára anélkül, hogy nevetségessé válnék? Mi van, ha neki nem jövök be? Honnan tudhatom meg, hogy van-e esélyem? Hogy kell csábítóan, mégis elegánsan flörtölni? Hogyan érjem el, hogy akarjon velem újból és újból találkozni, anélkül, hogy én nyomnám?

És egyáltalán, ha bejön, mit mondjak neki? Mennyire adjam ki magam? Mit csináljak, ha nagyon rámenős? Lefeküdhetek-e vele az első randin? Ha már megtettem, hogy kerüljem el, hogy csak ennyit akarjon tőlem? Hogyan érjem el, hogy randizni akarjon velem?

Ráírhatok-e a randi után? Mit írjak? Nem akarom elriasztani, nem akarok ráakaszkodni de jégkirálynő sem akarok lenni…
Szuper volt vele, mégsem hív. Most akkor mi van? Mégsem tetszem? Vagy csak sok a dolga?

Úgy érzem, csak én teszek bele. Menjek át hozzá? Alkalmazkodjak? Mennyit tegyek bele? Hogyan legyek értékes a számára? Mit csináljak ha lemondja? Ha csak esti “ugorj fel hozzám” randikra hív? Lábtörlőnek érzem magam…

Mikor zárjak le egy kapcsolatot? Mikor tegyem ki a szűrét? Honnan veszem észre, hogy nem hozzám való? Hogyan lássam a realitást és a valódi mivoltát ahelyett, hogy az álmaimban élek és a rózsaszín felhő elvakítana?

Csak ülsz, telnek az órák, amiket elvesztegetsz az életedből, mert fogalmad sincs, mit tegyél. Egy érzelmi hullámvasúton ülsz. Lassan oda a maradék önbizalmad, önértékelésed. És vele a csábító erőd. Hiszen ki akarna randizni egy szétidegelt, hisztis, szurkálódó, bizonytalan lánnyal?

Ha ismerősek neked ezek a kérdések és dilemmák, akkor itt a helyed a programon. Tedd le a kérdéseidet, a dilemmáid, a telefon szorongatását, és randizz, ismerkedj magabiztosan!

Tartsd meg a vonzerőd, és az idődet csak annak add oda, aki megérdemli! Lásd magad különleges teremtményként, akiért rajongani kell, és engedd el a farokcsóváló kiskutya viselkedést!

Szeretnél ellenállhatatlan, magabiztos férfimágnes lenni? Akit királynői módon kezelnek? Akiért elmennek, ajtót nyitnak neki és virágot kap? Tudod, mit kell tenned! Jelentkezz a programra!

Elegem van már, hogy kiszolgáltatott vagyok a pasiknak!

MINDEN a magabiztos randizáshoz

Akár tartós, akár könnyed kapcsolatra vágysz

HOL ISMERKEDJ?
Online és személyes ismerkedési lehetőségek. Tinderes jó tanácsok. Hogyan legyél vonzó egy randihoz.
MIT MONDJ NEKI

Biztosan ültél már fél órákat a telóddal a kezedben azon filózva, írj e neki, és mit... Nem lesz több gondod! Ismerkedéskor, az első randin, ha eltűnik, ha... .

A CSÁBÍTÁS FORTÉLYAI

Finom flört, elegáns flört, csábító flört, rámenős flört. Mindet átbeszéljük alaposan! Legyél egy férfimágnes!

HOGYAN VÁLASSZAK?

Randizhatok több pasival? Hogyan adjam tudtára, ha valami nem kerek? Mi van, ha olyanba szeretek bele, aki foglalt, vagy nem érdemli meg, mert nem bánik jól velem? Segítek jól választani!

BESZÉLJÜNK A SZEXRŐL!

Mikor legyen először? Hogyan beszéljek az óvszerről? Az első éjszaka után hogyan tovább? Mennyire legyek bevállalós? és minden, amire még kíváncsi vagy...

TIPIKUS KÉRDÉSEK

Ki fizet, miért nem hív, mi van ha eltűnik, hogyan érjem el, hogy belém bolonduljon, mi van ha nincs kész egy kapcsolatra és csak "laza" dolgokra vágyik? És minden más, ami még téged foglalkoztat

4 hét

folyamatos támogatás a titkos FB csoportban

8

Élő online coaching, amit fel is veszek neked

Ajándék Önszeretet tréning hozzá

30 000 Ft értékben

26 év

gyakorlati tapasztalat

Elegem van az elvesztegetett időből, a kezembe veszem az irányítást!

ÜTŐS MEDITÁCIÓKKAL SEGÍTEK...

Így a változás könnyed lesz, és magától megtörténik!

Kis ízelítő a nemrég lezajlott "Női elsősegély" programomból...

Ezt mondták róla a résztvevők...

Elég volt a szorongásból, a bénázásból, a tépelődésből!

FIGYELEM! ez a program akkor szól neked, már nem jössz zavarba, ha megszólítanak, ha a randizás gondolata nem rémisztő számodra

Akkor gyere, ha az elmúlt fél évben minimum 2-3 randid volt! Ha régóta nem volt, akkor a kezdő programom javaslom, ami hamarosan elérhető, email-ben jelentkezz!

BEFEKTETÉS a megújult szerelmi életedbe 30 000 Ft+Áfa

Mennyi időt vesztegettél már érdemtelen pasikra? Szorozd be az órabéreddel... Ez a program csak a töredék ár, és nincs több kérdés...

Elég volt a szorongásból, a bénázásból, a tépelődésből!

RÉSZLETFIZETÉS elérhető

2 X 21 000 FT (bruttó), első részlet a program előtt, a második Szeptember 3-ig. Érdeklődj email-ben: info@sikergondolkodas.hu

A PROGRAM AUGUSZTUS 16-ÁN, CSÜTÖRTÖKÖN INDUL!

A jelentkezést követően kapsz egy e-mailt a további részletekkel! Mi van, ha nem tudod élőben követni az adást? Semmi gond! Megnézheted utólag is, vagy letöltheted a felvételt. A kérdéseidet pedig ha beírod a zárt csoportba, a következő élő alkalmával (vagy extra adásban) megválaszolom!

És akkor még egy résztvevői vélemény, ő egy 6 alkalmas meditációt csinált végig velem (Női elsősegélycsomag)

Elég volt a szorongásból, a bénázásból, a tépelődésből!

Várlak szeretettel! Timi