Barion Pixel

Mi az, hogy SikerGondolkodás?

„Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad van!” – Henri Ford

 

A SikerGondolkodás Team elkötelezetten kutatja, hogy mi segít bennünket valóban sikeressé válni. Hármunk összesen több mint 45 évnyi vezetőképző, önismeret fejlesztő tapasztalatával állíthatjuk, hogy

NEM A TECHNIKÁK, A MÓDSZEREK tesznek embereket sikeressé,

HANEM A HOZZÁÁLLÁSUK, gondolkodásmódjuk!

Ez a SikerGondolkodás, amit bárki elsajátíthat!

Amíg valaki nem képes elhinni, átérezni, tudni, hogy sikeres lehet, amíg nem képes minden gondolatával, idegsejtjével és rezgésével a sikerre koncentrálni, addig nem tud valódi lépéseket tenni sikeressége felé. Elindulunk, aztán elakadunk az úton.

Az önfejlesztés terén ezt a gondolatot már nagyon sokan alkalmazzák különböző módszerekkel: meditáció, relaxáció, agykontroll, ThétaHealing, célok megtervezése, vizualizáció, sikertabló összeállítása, személyes elakadások oldása, korábbi traumák kezelése, vonzás törvényének alkalmazása stb.

Hisszük azonban, hogy mindezek a tudatos fejlődést segítő megközelítések az üzleti sikerességet, az anyagi fejlődést, szakmai célok elérését is nagymértékben támogatják.

Ezért olyan képzéseket, fejlesztési folyamatokat dolgozunk ki, melyek az önismeret fejlesztésén, lelki gátak eltávolításán keresztül segítenek az üzleti sikeresség ugrásszerű növelésében.

Célunk, hogy támogassunk

  • vállalkozókat, cégek tulajdonosait,
  • vezetőket és
  • útkeresőket,

hogy azonosítsák céljaikat és képesek legyenek elsajátítani a sikerre vezető gondolkodásmódot.

Hisszük, hogy annyit tudunk elérni az életünkben – karrierben, anyagiakban, párkapcsolatban, vállalkozásban stb. – amennyit a személyiségünk fejlettsége lehetővé tesz.

Képzéseink egyediek, mert nem csupán módszereket, technikákat tanítunk, hanem sokkal mélyebb szinten támogatjuk a fejlődést!

Üzleti sikerességet támogató fejlesztéseink a következőkre koncentrálnak:

  • személyiség fejlesztése,
  • a fejlődés megtorpanásának lelki okainak feltárása,
  • mélyen bennünk élő lelki gátak, blokkok, elakadások feloldása,
  • inspiráló célok meghatározása,
  • a sikerességhez szükséges gondolkodásmód, szemlélet kialakítása,
  • megfelelő – új – szokások elsajátítása.

KÉPZÉSEINK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATT IDE…