Barion Pixel

ENERGIABOMBA TRÉNING 2016 SZEPTEMBER 21. Budapest

Készen állsz rá, hogy az életedet a kezedbe vedd, és arra vezesd, amerre akarod, ahelyett, hogy csak megtörténik veled és stresszel vegyes egyhangúságban éled le?

AKARSZ A MAGYAR LAKOSSÁG FELSŐ 2%-HOZ TARTOZNI? MOST MEGTEHETED!

Mert kb ennyi azoknak az aránya, akik tudatosan, energikusan, örömmel és szenvedéllyel élik az életüket...
Az aggódás, az agyalás, a stressz tölti ki a mindennapjaidat?
 • Hiányzik a valódi életöröm a mindennapjaidból?
 • Úgy érzed, csak túléled a napokat, de nem élsz igazán?
 • Vonszolod magad, nincs energiád magadra, a családodra?
 • Szorongsz, rosszul alszol, levert vagy?
 • Évek óta van egy álmod, de nem lépsz a megvalósítása felé?

NEM A TE HIBÁD!

Egyszerűen csak benne vagy egy nagy magyar valóságban, ahol az a normális, ha rosszul vagy, az aggódás, félelem és a negativizmus az uralkodó. Valamint rendelkezel olyan önszabotáló szokásokkal, programokkal, amik korlátozzák, hogy azt az életet éld, amire belül igazán képes vagy, és megérdemelsz!
Több száz ügyfelemnél figyeltem már meg ezt - LÉGY TE KÜLÖNBÖZŐ! Tapasztalatból mondom, amint lecseréled a korlátozó szokásaidat és gondolati sémáidat, egy új világ tárul fel! Az élet csodával határos módon megjavul és kiteljesedik.

Állítsd meg az aggódást, ami halogatással, rosszkedvvel és lassú haladással jár! Légy motivált, válaszd az örömöt, és tegyél valódi lépéseket!

Hatékony és egyszerűen alkalmazható technikákat, szokásokat sajátíthatsz el a kurzuson, amivel át tudod lépni a korlátaidat, és végre azt az életet élheted, amit szeretnél! Hozz fejlődést, növekedést és örömöt az életedbe!
A programon felfedezed, milyen szokásokat és gondolatokat cserélj le, és kialakítod az előre vivőket. Segítek átalakítani ezeket, és egy akciótervvel a kezedben kezdheted meg másnaptól az új életed!

Alkosd meg te a saját sorsod, és alakítsd át a jövődet olyanra, ami tetszeni fog!

A változás nem nehéz és bonyolult! Ezt csak azok mondják, akik meg sem próbálják, vagy nem a jó módszerrel! Ha kapsz egy térképet, azzal sokkal könnyebb boldoglni, mint anélkül bolyongani az erdőben! Persze a munka nem ér véget a nap végén! Követned kell a térképed, és a módszereket, amiket itt kialakítasz!

Csak akkor gyere, ha IGAZÁN szeretnél egy jobb életet, könnyedén, és hajlandó vagy ezért nap mint nap apró dolgokat megtenni! Ne aggódj, a program után ez egyáltalán nem esik majd nehezedre! Energiával feltöltődve, megértve a működésed, akciótervvel a kezedben indulhatsz neki az utadnak!

Firewalker
 • Ha egy tapasztalt szakértőtől szeretnél tanulni, aki változatos módszerekkel és technikákkal dolgozik veled, hogy elérd az áttörést az elakadásaidban...
 • Ha szeretnél több örömöt, életet, szenvedélyt az életedbe hozni, ha szeretnéd növelni az önbizalmad és az önértékelésed, és megmutatni a valódi értékedet a világban...

...akkor jó helyen vagy!

17 év alatt több, mint 15000 ember vett már részt a képzéseimen, legyél Te is ennek a csapatnak a tagja!

Fantasztikus emberektől tanulok a világ minden pontjáról. Évente élőben, és könyvekből minden nap. Ezt a tudást adom tovább a klienseimnek.

 • Nem leszel többé kiszolgáltatott a rosszkedvnek.
 • Kilépsz az élőhalott, egykedvű, robot üzemmódból az az életed párkapcsolati, és karrier területén.
 • Egy teljesebb, boldog, felszabadult életet élhetsz.

NEKED VALÓ, HA...

 • Készen állsz, hogy több örömöt és lendületet hozz az életedbe.
 • Készen állsz, hogy valódi szenvedéllyel és örömmel éld az életed, amiben olyan dolgokat hozol létre, hogy példaként tekint rád a környezeted
Mélyre megyünk a téged szabotáló szokások, gondolatok tengerében, és amikor újra felbukkansz, életteli, megkönnyebbült, és tisztább látású leszel!

MIKOR NE GYERE?

 • Ez a program nem azoknak való, akik csak eljönnek egy tréningre, de semmit sem hajlandóak tenni a mindennapokban önmagukért. Azokat várom, akik ki vannak éhezve egy kiemelkedő változásra az életminőségükben. Nyitottak, és hajlandóak játszani, beletenni magukat a programba 100 %-osan, és utána otthon is beültetni a tanultakat a mindennapjaikba!
Ha nem vagy ilyen, akkor ez a tréning jelenleg nem neked való.

Időpont, helyszín

2016 szeptember 21. 9:30-17:00

Mo-Ti-Vál Lak, Budapest, II. Forint utca 9. 3/3

A helyek száma korlátozott, csak az első 10 jelentkezőt tudom fogadni, a koncentrált munka miatt!

Eddigi résztvevők mondták

Jó hangulatú tréning volt, sok gyakorlati, életszagú példával. Béke, hála, kisimultság költözött belém. Jók voltak az új infók, pl a szükségleteinkről. Köszi!
Tamás
Kedves Timi! Nagyon gratulálok a tréning megvalósításához! Jó volt megérezni azt az erőt, tudást, profizmust, ami belőled árad! Ez erővel, bátorsággal, tervekkel tölt fel az elkövetkező terveim elérése útján. Nagyon szépen köszönöm!
Balázs
Egy rendkívül élvezetes nap volt. Timi profi trainer, az anyag nagyon jól felépített, a hatás nem marad el. Valóban más emberként indultunk haza, köszönöm!
Attila

JELENTKEZZ MOST, SZUPER KEDVEZMÉNYES ÁRON!

A program értéke 59.000 Ft, de most óriási kedvezménnyel, 29.000 Ft-ért jöhetsz! Ez a befektetés magadba, a jövődbe, a jobb életedbe. Megér ez neked ennyit? A program után sem engedem el a kezed, e-mail-es támogatással könnyítem meg az alkalmazását.

Early bird: -5.000 Ft!

Ha a jelentkezésed elküldöd augusztus 30-ig, és befizeted a program díját is, akkor csak 24.000 Ft neked!

A jelentkezéseket csak a résztvételi díj befizetésével tudom elfogadni.

SIESS, MERT EGYRE KEVESEBB HELY VAN! AZ ELŐZŐ PROGRAM 3 NAP ALATT TELT MEG!

Jogi tudnivaló, utalási adatok

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a Monorosz Team Kft-vel kötöd.

A pontos tudnivalókért és információkért kérdezz nyugodtan a monostori.timea@sikergondolkodas.hu e-mail címen.

Utalási adatok

Kedvezményezett: Monorosz Team Kft

Számlaszám: 10700763-66693543-51100005